Papper - snart bara ett minne?

Vad kommer hända med det trevliga prassliga papperet i fram tiden? Är papper en utdöende art som inom en snar framtid kommer att hamna på nåt dammigt museum? Ja, så kanske det blir om ett visst antal år, men detta är definitivt inte fallet idag. 

Papper som råvara spelar en oerhört viktig roll i samtidens dagliga debatt och fortlevnad. Råvaran papper är inte uträknad än på mycket länge. Alla vet att papper har en viktig historia som går långt tillbaka i tiden. Det finns ingen anledning till oro alltså, vilket är bra.

Trycksaker på papper kommer att hänga med under ett bra tag till, det är ett som är säkert. Många vill fortfarande nås av bokstäver via den gamla hederliga tryckpressen istället för att scrolla text på en dataskärm. Enkelheten och bekvämligheten med papper istället för skärm är verkligen lätt att förstå för alla som gillar att läsa kortare eller längre texter. Det är något speciellt och tidlöst med den gamla tekniken som inte så lätt låter sig slås av alla nya tekniker som har poppat upp som svampar ur jorden.

8 feb 2016